2022 Okyanus Tyt - Ayt Iceberg Biyoloji Soru Bankası

2022 Okyanus Tyt - Ayt Iceberg Biyoloji Soru Bankası

Sınav Türü:
TYT
Yayın Türü:
Soru Bankası
Branş:
Biyoloji
Seviye:
Seviye 3
Stok Kodu:
9786057832184
90,00TL

→ICEBERG; okyanuslarda deniz akıntıları ve rüzgârlarla sürüklenerek yüzen büyük buz kütlesidir. ICEBERG'in suyun üzerinde bulunan%10'luk kısmını destekleyen ve görünmesini sağlayan, suyun altındaki görünmeyen %90'lık kısmıdır. Bu kitabı hazırlarkenICEBERG'in görünmeyen kısmının görünen kısmına olan bu katkısından biz de etkilendik.
→Elinizdeki kitabı; testlerden oluşan görünen bir soru bankasından öteye taşıyarak konu eksiklerinizi tamamlamanızı sağlayacakdetaylı konu anlatım videoları ve çözmekte zorlandığınız soru tiplerinin stratejilerini öğrenebileceğiniz çözüm videolarıyla görünmeyenbir kısım oluşturduk.
→Millî Eğitim Bakanlığının uygulamaya koyduğu yeni öğretim programlarına uymakla birlikte ÖSYM'nin son yıllarda sorduğu sorularıinceleyerek hazırladığımız kitaplarımızla siz değerli öğrencilerimizin yükünü hafifleterek öğrenmenizi kolaylaştırmayı ve bunukalıcı hâle getirmeyi amaçladık.
→Uzman yazarımız tarafından büyük bir özveriyle hazırlanan TYT - AYT ICEBERG Biyoloji Soru Bankası kitabının sizlere yararlı olacağınave başarı yolunda hızlı ilerlemenizi sağlayacağına gönülden inanıyoruz.İhtiyaç duyduğunuz her an Konu Anlatım ve Soru Çözüm Videolarıyla 7/24 yanınızdayız.Başarılar ve verimli çalışmalar diliyoruz.

→ Kitabın örnek sayfalarına www.okyanusyayincilik.com adresindeki Yayınlarımız sekmesinden ulaşabilirsiniz.

Kapat