2022 Okyanus Ayt Iceberg Kimya Soru Bankası

2022 Okyanus Ayt Iceberg Kimya Soru Bankası

Sınav Türü:
AYT
Yayın Türü:
Soru Bankası
Branş:
Kimya
Seviye:
Seviye2
Stok Kodu:
9786057832665
78,00TL

→ICEBERG; okyanuslarda deniz akıntıları ve rüzgârlarla sürüklenerek yüzen büyük buz kütlesidir. ICEBERG'in suyun üzerinde bulunan%10'luk kısmını destekleyen ve görünmesini sağlayan, suyun altındaki görünmeyen %90'lık kısmıdır. Bu kitabı hazırlarkenICEBERG'in görünmeyen kısmının görünen kısmına olan bu katkısından biz de etkilendik.
→Elinizdeki kitabı; testlerden oluşan görünen bir soru bankasından öteye taşıyarak konu eksiklerinizi tamamlamanızı sağlayacakdetaylı konu anlatım videoları ve çözmekte zorlandığınız soru tiplerinin stratejilerini öğrenebileceğiniz çözüm videolarıyla görünmeyenbir kısım oluşturduk.
→Millî Eğitim Bakanlığının uygulamaya koyduğu yeni öğretim programlarına uymakla birlikte ÖSYM'nin son yıllarda sorduğu sorularıinceleyerek hazırladığımız kitaplarımızla siz değerli öğrencilerimizin yükünü hafifleterek öğrenmenizi kolaylaştırmayı ve bunukalıcı hâle getirmeyi amaçladık.
→Uzman yazarımız tarafından büyük bir özveriyle hazırlanan AYT ICEBERG KimyaSoru Bankası kitabının sizlere yararlı olacağınave başarı yolunda hızlı ilerlemenizi sağlayacağına gönülden inanıyoruz.İhtiyaç duyduğunuz her an Konu Anlatım ve Soru Çözüm Videolarıyla 7/24 yanınızdayız.Başarılar ve verimli çalışmalar diliyoruz.

→ Kitabın örnek sayfalarına www.okyanusyayincilik.com adresindeki Yayınlarımız sekmesinden ulaşabilirsiniz.

Kapat